Ennakkoluuloinen Vävypoika luuli, että mustikka sopii täytekakkuun yhtä hyvin kuin hajuvesi lihapulliin. Taika taitaa piillä siinä, mitä makuja mustikkaan yhdistää. Nerokasta tai onnekasta, erittäin onnistunut anopin valinta pintamateriaaliksi on reilu kerros vadelmaa. Tämä mustikan ja vadelman tuttu liitto yhdistettynä kuohkeaan kakkupohjaan ja reiluun kermaisuuteen saa Kuningatarjäätelön tuntumaan kevytlimsalta. Maku on kokonaisuudessaan pehmeä, mutta samalla mustikan ja vadelman keskenään hieman erillailla kirpeät vivahteet tuovat elämykseen sellaista twistiä, jota harvoin täytekakussa saa kokea. Eihän kakun syönti mitään viininmaistelua ole, mutta synttärikahvittelun juhlallisuutta toki nostaa se, jos kakku maistuu paremmalta kuin Chez Dominique ravintolan viiden ruokalajin illallinen sampjoineen kaikkineen. Vävypoika tulee syömään tätä kakkua omilla synttäreillään. Vaarana on, että sitä ei jää muille. Tai sitten Vävypoika varmistaa palansa kakkua ja laittaa Länsi-Saimaan Sanomiin ilmoituksen: ”En Juhli”. Varmuudeksi vielä väärä päivämäärä!