Myönnettäköön, että Vävypojalla on ennakkoluuloja gluteenittomia tai muita erikoisruokavalioleivonnaisia kohtaan. Jos kerran kakkupohja on aikojen saatossa muovautunut vehnäjauhoista, kananmunista ja sokerista, mikä muu voisi maistua samalta tai ainakaan paremmalta. Lisäksi allergialeivonnainen on yleensä se juhlapöydän päässä oleva pakollinen kuiva kakkara, jota kukaan ei söisi vapaaehtoisesti. Samalla teräsvatsat ja kevlarihot saavat nauttia muhkeasta kermaisuudesta ja kuohkeudesta

Tämänkertainen testituote muuttaa Vävypojan käsityksen täysin. Joko Anoppi huijaa tai hän osaa oikeasti taikoa gluteenittomista jauhoista niin kuohkean pohjan, että sitä tuskin erottaisi vehnäjauhoversiosta muulla kuin kemiallisella gluteenimäärityksellä. Kakku on ratkaisu yleisempiin allergioihin ja on siksi oiva valinta mihin tahansa sukujuhliin. Eikä kukaan osaa edes epäillä huijausta. Tämän kakun ansiosta allerginen henkilö sulautuu sulavasti juhlakansaan, eikä hänen tarvitse olla silmätikkuna kysellessään nolona tarjoilijalta erillisen pöydän ääressä, että onhan tuo nimelläni varustettu kuiva käntty varmasti laktoositon ja hajuton ja mauton.

Ainiin ja se maku: Aivan loistavaa vehnäjauhokakkutasoa. Viisi tähteä!